Schakel moderne verificatie in voor Microsoft Office 2013 op Windows -apparaten

Basisverificatie maakt het eenvoudiger voor aanvallers om gebruikersreferenties vast te leggen, wat het risico vergroot dat die gestolen inloggegevens worden hergebruikt voor andere eindpunten of services. Basisverificatie is een verouderde industriestandaard, daarom moet je overstappen van apps die basisverificatie gebruiken naar moderne verificatie.

Wat verandert er

De mogelijkheid om basisverificatie te gebruiken in Exchange Online for Exchange ActiveSync (EAS), POP, IMAP, Remote PowerShell, Exchange Web Services (EWS), Offline Address Book (OAB), Outlook for Windows en Mac wordt verwijderd.

Deze beslissing vereist dat je overstapt van apps die basisauthenticatie gebruiken naar apps die moderne authenticatie gebruiken.

Meer informatie over het afschaffen van basisverificatie in Exchange Online .

Waarom je de wijziging moet aanbrengen

Microsoft Office 2013 op Microsoft Windows -computers ondersteunt moderne verificatie. Maar om het in te schakelen, moet u specifieke registersleutels configureren.

Wat je moet doen

Volg de stappen in dit artikel om moderne verificatie in te schakelen voor Office 2013 op Windows -apparaten .

Opmerking: ons zorgteam kan je niet helpen bij het aanbrengen van registerwijzigingen. (Verklaring van ondersteuning)