Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel opmerkingen uit voor een enkele WordPress -post

Binnen WordPress kun je opmerkingen voor een enkele post uitschakelen, in plaats van ze voor de hele site uit te schakelen. Het uitschakelen van opmerkingen kan SPAM helpen voorkomen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Klik op Posts
  3. Klik op Bewerken voor het bericht dat je wilt wijzigen
  4. Klik op het menu Schermopties in de rechterbovenhoek
  5. Vink het vakje aan naast Discussie
  6. Scroll naar beneden naar de nieuw toegevoegde sectie Discussie
  7. Verwijder het vinkje uit het vakje " Opmerking toestaan "
  8. Klik op Bijwerken