Schakel standaard beveiligingsinstellingen in of uit

Om je organisatie te beschermen tegen identiteitsgerelateerde aanvallen, kunnen beheerders standaardinstellingen voor de beveiliging inschakelen in E-mail & Office -dashboard. Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, moeten alle e-mailgebruikers meervoudige authenticatie of MFA instellen met behulp van de Microsoft Authenticator-app. Beheerders moeten elke keer dat ze inloggen op hun account extra verificatie uitvoeren.

Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, moeten de e -mails van je organisatie worden ingesteld in clients die moderne verificatie ondersteunen (zoals Office 2016 en nieuwer of Apple Mail). De meeste moderne e -mailclients gebruiken geen moderne verificatie voor IMAP-, SMTP- of POP -mailprotocollen. Neem contact op met je e -mailprovider als je deze protocollen moet gebruiken.

Opmerking: Als je een beheerder bent van je organisatie, maar niet de eigenaar van het GoDaddy -account , moet je de stappen volgen om de standaardinstellingen voor beveiliging te beheren in de Azure -portal die je onder aan de pagina vindt.

Beheer standaardinstellingen voor e & Office -dashboard

Je kunt de standaardinstellingen voor beveiliging van je organisatie in- of uitschakelen in het beheergedeelte van je E & Office -dashboard.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheerder en vervolgens Beveiligingsinstellingen .
    vervolgkeuzemenu voor e -mail en Office
  3. Selecteer onder Je e -mail beschermen met standaardinstellingen voor beveiliging de optie Beheren .
    Bescherm je e -mail met standaard beveiligingsinstellingen
  4. Selecteer Doorgaan .
    Beheer standaardinstellingen voor beveiliging met doorgaan gemarkeerd
  5. Voer een domeinnaam in je organisatie in. De schakelaar Standaardbeveiliging inschakelen wordt geladen.
    • Als er gekoppelde domeinen in je organisatie zijn, selecteer je Lijst met domeinen in deze organisatie weergeven om te zien op welke domeinen wijzigingen in de standaardinstellingen van de beveiliging van toepassing zijn.
    voorbeelddomeinnaam met schakelaar voor standaardbeveiliging
  6. Om standaard beveiligingsinstellingen in of uit te schakelen, schakel je de schakelaar Standaardbeveiliging inschakelen in of uit en selecteer je vervolgens Opslaan .

Je ziet een bevestiging dat de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld of uitgeschakeld.

Beheer standaardinstellingen voor beveiliging in de Azure -portal

Deze stappen zijn alleen van toepassing op beheerders die geen GoDaddy -accounteigenaar zijn. Volg deze stappen zorgvuldig . Als u buiten deze stappen om wijzigingen aanbrengt in de Azure -portal, kunnen er problemen optreden bij uw organisatie en bij ons GoDaddy -gidsen kan je niet helpen deze op te lossen. Zie onze supportverklaring .

1. Meld je aan bij de Azure -portal . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je geen toegang hebt tot je aanmeldingsmethode, moet je eerst je MFA opnieuw instellen .
  2. Zoek naar Azure Active Directory .
    Zoekbalk met Azure Active Directory
  3. Selecteer onder Beheren Eigenschappen .
    Eigenschappen in het linkervenster
  4. Selecteer Standaardinstellingen voor beveiliging beheren .
    Onderaan de pagina, Standaardinstellingen voor beveiliging beheren
  5. Stel de schakelaar Standaardbeveiliging inschakelen in op Ja . Of zet de schakelaar op Nee en kies een reden voor uitschakelen.
  6. Selecteer Opslaan . Je ziet een bevestiging dat je standaard beveiligingsinstellingen zijn opgeslagen.
    Schakel Standaardbeveiliging inschakelen in op Ja
Verplicht: Als je beleid voor voorwaardelijke toegang al hebt ingeschakeld, moet je dit uitschakelen voordat je de standaardinstellingen voor beveiliging kunt inschakelen. Ga naar je beleid voor voorwaardelijke toegang en selecteer het beleid. Selecteer onder Details Verwijderen en selecteer vervolgens Ja om te bevestigen. Herhaal indien nodig om alle ingeschakelde beleidsregels te verwijderen.
Als je al beleid voor voorwaardelijke toegang hebt ingeschakeld