GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel WP_CACHE voor WordPress uit

Als je recente wijzigingen op je WordPress -website publiceert en deze niet live ziet, kun je proberen om WP_CACHE uit te schakelen, omdat je website hierdoor de inhoud in cache kan opslaan. Het uitschakelen van deze functie gebeurt via een bestand met de naam wp-config.php in je WordPress-map.

1. Bewerk de wp-config.php voor je website. ( cPanel / Plesk / VPS )
  2. Zoek deze sectie in wp-config.php:
    define ('WP_CACHE', true);
  3. Wijzig true in false .
  4. Sla uw wijzigingen op.

Volgende stappen

• Als je er zeker van bent dat je wijzigingen actief zijn, moet je WP_CACHE weer instellen op true .