Schakel XML-RPC voor WordPress uit

XML-RPC is een ingebouwde functie van WordPress waarmee mobiele apps en externe verbindingen naar WordPress kunnen worden gepubliceerd. Als je niet extern op je site wilt posten, volg je de onderstaande stappen om XML-RPC uit te schakelen om veiligheidsredenen.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  1. Maak verbinding met je hostingaccount via FTP of Bestandsbeheer .
  2. Na het koppelen ga je naar de hoofdmap van je WordPress-site. Dit is de map waarin je site staat.
  3. Zoek en open het .htaccesss -bestand.
    Opmerking: als je cPanel of FileZilla gebruikt, zorg er dan voor dat je de optie inschakelt om verborgen bestanden weer te geven.
  4. Onderaan het .htaccess -bestand, na het#END Wordpress regel de volgende code in:
    Bestanden xmlrpc.php > Bestelling toestaan, weigeren van iedereen /Bestanden >
  5. Sla de wijzigingen op.

Je hebt nu de toegang tot de XML-RPC-functie uitgeschakeld en een extra beveiligingslaag aan je WordPress-site toegevoegd.