Scripts en HTML toevoegen

Je kunt JavaScript- en HTML-code toevoegen aan je website om aangepaste pagina-elementen weer te geven, zoals apps van derden.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Design Your Pages.
  3. Selecteer indien nodig in het menu Page de pagina die je wilt wijzigen.
  4. Klik op Popular en sleep het Script-pictogram naar een Drop Zone. Drop Zones verschijnen op je webpagina wanneer je er met de muisaanwijzer overheen gaat.
  5. Verwijder het standaardscript in het tekstvak Enter JavaScript en typ je eigen script.
  6. Klik op OK.
  7. Klik op de optie Publiceren die rechts boven in de hoek wordt weergegeven.

Zie het volgende artikel voor informatie over het invoegen van JavaScript in de header van een webpagina:

.

JavaScript wordt niet uitgevoerd in de Page Designer. Je moet de Preview-modus gebruiken om het script uit te voeren.

HTML toevoegen

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Design Your Pages.
  3. Selecteer indien nodig in het menu Page de pagina die je wilt wijzigen.
  4. Klik op het inhoudsblok dat je wil wijzigen en klik op het pictogram .
  5. Voer de HTML-code in die je wilt gebruiken.
  6. Je kunt controleren of de HTML goed is opgemaakt door op Verify and Update HTML te klikken. Klik daarna op OK.
  7. Klik op de optie Publiceren die rechts boven in de hoek wordt weergegeven.