Secties van mijn website opnieuw indelen

Terwijl je secties aan je website toevoegt of uit je website verwijdert, wil je de indeling van deze secties mogelijk wijzigen. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik in het deelvenster Secties op de linkerkant van de gewenste sectie en sleep deze naar een nieuwe positie.
    Op een sectie klikken en deze slepen
  4. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  5. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).