Accountbeheer Help

Zie mijn GoDaddy-ontvangstbewijzen

We houden al je aankopen bij in Bestelgeschiedenis in je account. Volg deze stappen om je GoDaddy-ontvangstbewijzen te bekijken en te downloaden.

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Bestelgeschiedenis. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. In de lijst worden aankoopnummers, datums en de desbetreffende bedragen weergegeven. Gebruik de filteropties als je naar een specifiek ontvangstbewijs wilt zoeken.
  3. Selecteer je ontvangstbewijs en klik op Exporteren naar CSV als je naar een CSV-bestand wilt exporteren.
    ontvangstbewijs selecteren
  4. Klik op een ontvangstbewijsnummer om meer informatie weer te geven, zoals het factureringsadres, betalingsinformatie en het gekochte product. Als je een afgedrukt exemplaar nodig hebt, klik je op Afdrukken naar PDF.
    ontvangstbewijsdetails bekijken