Ik ben mijn Microsoft 365 -wachtwoord vergeten

Als je een gebruiker bent en je Microsoft 365 -wachtwoord bent vergeten, moet je dit opnieuw instellen. Je kunt een wachtwoord opnieuw instellen naar je herstelmailadres, je account op een ander apparaat of naar de eigenaar van het GoDaddy -account.

Als je toegang hebt tot het GoDaddy -account of als je je wachtwoord onthoudt, wijzig je je wachtwoord in de e & Office Dashboard .

1. Ga naar je Microsoft 365 aanmeldingspagina.
  2. Selecteer onder Aanmelden de koppeling om je wachtwoord opnieuw in te stellen (er staat "Moet je je wachtwoord opnieuw instellen?").
  3. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
    De pagina wachtwoord opnieuw instellen.
  4. Selecteer een methode om je wachtwoord opnieuw in te stellen. We kunnen een link e -mailen naar je herstelmailadres (als je er een hebt opgeslagen in je account), je account op een ander apparaat of de eigenaar van je GoDaddy -account.
    • Als je geen toegang hebt tot deze methoden, selecteer je Ik heb geen toegang tot deze methoden en volg je de instructies op het scherm.
  5. Selecteer Koppeling verzenden . Er wordt een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord verzonden naar de methode die je hebt geselecteerd.
    • Als je de reset -e -mail naar je GoDaddy -accountbeheerder of accounteigenaar hebt gestuurd, stop dan na deze stap. Ze moeten de e -mail openen en je wachtwoord opnieuw instellen.
  6. Open de e -mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord en selecteer vervolgens Je wachtwoord opnieuw instellen .
    Het scherm voor het opnieuw instellen van het wachtwoord met velden om een nieuw wachtwoord en een herstelmailadres in te voeren.
  7. Als je nog geen herstelmailadres hebt ingesteld, voer je dit in in het herstelmailadres voor het geval je je Microsoft 365 -wachtwoord later opnieuw moet instellen.
  8. Selecteer Wachtwoord wijzigen .

Je kunt je nu aanmelden met je nieuwe wachtwoord.