Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Serverback -ups instellen

Als je server om welke reden dan ook uitvalt, kan dit catastrofaal zijn, niet alleen met mogelijk gemiste inkomsten, maar ook met de tijd die nodig is om de server weer online te krijgen. Automatische serverback -ups kunnen uw investering beschermen door de downtime te verminderen als er iets misgaat met uw server. Laat onze GoDaddy -experts automatische serverback -ups voor je instellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

Configureer de gegevens voor automatische serverback -ups

Opmerking: deze service is al inbegrepen voor volledig beheerde servers.

Proces:

• Hosting -agent verkoopt de service
  • Maak een escalatie voor HS - Expert Services
  • Een Managed Services -agent voltooit de configuratie en stuurt een e -mail naar de klant

Je escalatieticket moet ook het volgende bevatten:

• Specifiek domein om back -ups te configureren
  • Tijdsbestek voor back -up: dagelijks, wekelijks, maandelijks
  • Dag: Als er niet dagelijks een back -up wordt gemaakt, op welke dag van de week/maand moet de back -up dan worden uitgevoerd?
  • Tijd om de back -up uit te voeren. Alleen Plesk!
  • Standaard back -upmap: Alleen indien anders dan /back -up WHM /cPanel!
  • Hoeveel back -ups moeten er op de server worden bewaard? Houd rekening met schijfruimte!
  • Klanten hebben de mogelijkheid om back -ups te laten configureren voor een externe server. Als je dit tegenkomt, neem dan contact op met een Managed Services -vertegenwoordiger voor hulp met de aanvullende vereiste informatie.

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .