Stel automatisch beantwoorden in Webmail in

Ga je op vakantie of een paar dagen niet op kantoor? Houd je klanten, contactpersonen en collega's op de hoogte door een automatisch antwoord in te stellen voor iedereen die je een e -mail stuurt.

De functie Workspace Webmail Auto Responder is een efficiënte manier om mensen te laten weten dat je niet beschikbaar bent en om aan te geven wanneer je op hun e -mail kunt reageren. Bovendien kunt u met de automatische antwoordfunctie slechts één antwoord naar elk adres verzenden gedurende de opgegeven periode.

Automatisch antwoorden gebruiken in Workspace Webmail

1. Meld je aan bij je Workspace Webmail .
  2. Vanuit het menu Instellingen Persoonlijke instellingen.
  3. Ga naar het tabblad Automatisch antwoorden , selecteer Automatisch antwoorden inschakelen en voltooi het volgende:
    • Beantwoorden van - Selecteer Standaard of Aangepast en voer het e -mailadres in dat je in het veld wilt weergeven.
    • Onderwerp beantwoorden-Selecteer Standaard of Aangepast en voer het onderwerp van uw automatische antwoordbericht in.
    • Starttijd - Selecteer Nu starten of Starten op en selecteer vervolgens de tijd waarop je afwezig bent.
    • Eindtijd - Selecteer Geen eindtijd of Einde aan en selecteer vervolgens de tijd waarop je terugkeert.
    • Antwoordfrequentie - Selecteer Eenmalig per e -mailbericht om een automatisch antwoord te verzenden op elke e -mail die je ontvangt, of selecteer Eenmaal per e -mailadres om slechts één automatisch antwoord naar elk e -mailadres te verzenden, ongeacht het aantal e -mails dat ze je sturen.
    • Algemeen antwoordbericht -Voer de inhoud voor uw automatische antwoordbericht in.
  4. (Optioneel) Klik op Een aangepast automatisch antwoord toevoegen voor specifieke geadresseerden om een alternatief bericht aan te passen. Vul de volgende velden in:
    • Alleen van deze afzenders -Voer maximaal 20 contactpersonen in om het aangepaste automatische antwoordbericht te verzenden. Als je een automatisch antwoord wilt verzenden naar iedereen die e-mail stuurt vanaf een bepaalde domeinnaam, voer je alleen de domeinnaam en extensie in (bijvoorbeeld domein.com ). Scheid meerdere e -mailadressen en domeinnamen met komma's.
    • Aangepast onderwerp - Kies tussen Standaard of Aangepast .
    • Automatisch antwoordbericht -Voer de inhoud in voor je alternatieve automatische antwoordbericht.
  5. Klik op OK.