Mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook 2013 (Windows)

Stap 4 van de set-up van mijn Workspace Email serie.

Voeg je Workspace -e -mailadres toe aan Outlook 2013 voor Windows -pc, zodat je zakelijke e -mails kunt verzenden en ontvangen.

Microsoft ondersteunt niet langer nieuwe installaties van Outlook 2013 (Windows). Zie de ondersteuningspagina van Microsoft voor meer informatie.

1. Open Outlook 2013.
    • Nieuwe gebruikers: Het scherm Je e-mail instellen verschijnt.
    • Bestaande gebruikers: Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.
  2. Op de pagina Account toevoegen, selecteer je E-mailaccount. Voeg vervolgens de inloggegevens van je Workspace-e-mailaccount toe. (Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken niet voor het instellen van e-mail.)
    • Je naam: De naam die wordt weergegeven als afzender
    • E-mailadres: Workspace-e-mailadres
    • Wachtwoord en wachtwoord opnieuw invoeren: Het e- mailwachtwoord voor de werkruimte
      Klik op Volgende
  3. Klik op Volgende , Outlook verifieert je Workspace -accountinstellingen en laadt je e -mailinbox.
    Account geconfigureerd bericht
  4. Klik op Voltooien . Als je meer dan één e -mailaccount hebt, moet je Accounts mogelijk afsluiten om je nieuwe postvak IN te zien.

Je e -mail is in Outlook 2013 en je kunt aan de slag! Als je je e -mail aan een ander apparaat wilt toevoegen, klik je op Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga dan naar de volgende stap!

Probleemoplossing

Controleer of je IMAP -server en poortinstellingen juist zijn en tik op Account toevoegen .

• IMAP inkomende server: imap.secureserver.net
  • SSL -poort: 993
  • SMTP uitgaande server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -poort: 465 (of 587)

Zie voor meer hulp Problemen met e -mail in werkruimte oplossen in Outlook 2010 en 2013.