Mijn Linux -hostingaccount instellen

Nadat je een Linux -hostingpakket hebt gekocht, moet je dit instellen voordat je het kunt gebruiken om je website te hosten.

Waarschuwing: het instellen van een account kan de DNS -records van een domein wijzigen, dus bestaande websites en e -mailadressen werken mogelijk niet meer. Voor hulp bij het vinden van het beste pad, klik je op onze Contact -pagina op Nu chatten om 24/7 contact op te nemen met een GoDaddy -gids.
  1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt instellen, op Instellen .
    selecteer instellen
  3. Vul de velden op het scherm in en klik dan op Voltooien.
    • We zullen je vragen welke van je domeinen je wilt koppelen aan het account als je primaire domein. Je kunt ook een subdomein opgeven als je dat wilt.
    • Tijdens de installatie vragen we of je WordPress wilt installeren. Als dat het geval is, stel je op dat moment je WordPress -gebruikersnaam en -wachtwoord in.
    • Als je je account instelt met een geïnternationaliseerde domeinnaam , moet je de punycode -versie van de domeinnaam invoeren.

Wanneer het instellen is voltooid, wordt je accountdashboard weergegeven. Je primaire domeinnaam wordt bovenaan weergegeven.

Volgende stappen

Meer informatie

• Je cPanel -gebruikersnaam en -wachtwoord worden tijdens het instellen willekeurig gegenereerd. Je kunt je wachtwoord wijzigen in het accountdashboard.