Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel mijn Marketing Services -pakket in

Als je je Marketing Services -abonnement niet hebt ingesteld, moet je dat eerst doen (het is snel) voordat je een update voor je site aanvraagt.

1. Ga naar Website Design Services en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Schuif omlaag naar Websites en selecteer Beheren naast je website. Als je een WordPress -site hebt, ga je op je pagina Mijn producten naar je marketingservicesplan in de lijst en selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. Voeg de informatie toe aan het formulier en selecteer Verzenden .
    voeg je website en contactgegevens toe aan het formulier

Opmerking: als je maar één website hebt, is deze standaard geselecteerd.

4. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en kunt direct een update voor je website aanvragen. (Als je website nog in aanbouw is, laat het je weten.)