Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Website Care -service instellen

Als je je Website Care -abonnement niet hebt ingesteld, moet je dat eerst doen (het is snel) voordat je een update voor je site aanvraagt.

1. Ga naar Website Design Services en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer Websiteverzorging instellen naast het plan voor websiteverzorging.
    selecteer websiteonderhoud instellen
  3. Voeg de informatie toe aan het formulier en selecteer Verzenden .
    voeg je website en contactgegevens toe aan het formulier

Opmerking: als je maar één website hebt, is deze standaard geselecteerd.

4. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en kunt direct een update voor je website aanvragen. (Als je website nog in aanbouw is, laat het je weten.)