Stel WP Premium Support in

Je moet WP Premium Support instellen voordat je een service aanvraagt voor je WordPress -site.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Instellen nadat je je WP Premium Support -abonnement hebt gevonden.
  3. Klik op Activeren om de vermelde sites aan je abonnement toe te voegen, of Site toevoegen om extra WordPress -sites toe te voegen.

Opmerking: sites die op Beheerde WordPress in hetzelfde account worden gehost, worden automatisch toegevoegd aan je WP Premium Support -abonnement.

Voeg sitetoegang toe

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Een site toevoegen via Mijn account , Hosting door derden of Klanten .
    • De rekening optie My kunt u kiezen uit de hosting plannen in uw account door te kiezen voor één van de Select hosting product keuzelijst.
    • De optie voor hosting door derden is voor alle andere sites die buiten uw klantaccount worden gehost.
    • Als je lid bent van Pro Clients , worden je klanten weergegeven in de vervolgkeuzelijst om een van hun hostingproducten te selecteren.
  5. Zorg ervoor dat je site -URL correct is (coolexample.com).
  6. Vul de velden onder elke resterende sectie in:
  7. WordPress

1. Ik heb een aangepaste aanmelding voor mijn WP Admin-aanmelding selectievakje: Vink dit vakje aan en vul het veld WP Admin Path in als je een aangepast aanmeldingspad hebt (coolexample.com/custom-login).
    2. WP Admin Full Path : Dit veld wordt automatisch ingevuld vanaf de site-URL.
    3. Gebruikersnaam : de gebruikersnaam van je WordPress -beheerder.
    4. Wachtwoord : je WordPress -beheerderswachtwoord.

FTP

1. Hostadres (coolexample.com of het IP -adres van je site).

Opmerking: als je site een firewall of CDN gebruikt, moet je mogelijk het hosting -IP -adres invoeren in plaats van het domein.

2. Gebruikersnaam : je FTP -gebruikersnaam.
    3. Wachtwoord : je FTP -wachtwoord.
    4. Protocol .
    5. Poort .

Opmerking: je hoeft de opties Protocol en Poort alleen te wijzigen als je host of server geen standaard FTP -instellingen gebruikt.

8. Klik op de knop Activeren.

Je WP Premium Support -abonnement is nu klaar voor gebruik!

Opmerking: als je een foutmelding hebt ontvangen, moet je mogelijk je FTP -instellingen opzoeken of je WordPress -wachtwoord opnieuw instellen .

Volgende stappen

Meer info: