Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig standaard naamservers voor mijn resellerklanten

Wanneer je klanten een domeinnaam registreren of overdragen, selecteren ze de naamservers voor hun domeinnaam. Je kunt onze standaard naamservers gebruiken, maar je kunt ook je eigen server instellen als standaardinstellingen. Je hostingproducten en top-level domeinen (TLD's) moeten aangepaste naamservers ondersteunen om deze functie te gebruiken. Je kunt ook de naamservers voor je eigen domein wijzigen .

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Instellingen en vervolgens naar Domeinen .
    selecteer domeinen
  3. Selecteer onder Standaardnaamservers Aangepaste geparkeerde naamservers gebruiken .
    selecteer aangepaste naamservers gebruiken
  4. Voer de specifieke aangepaste naamservers in die je wilt gebruiken.
    voer naamservers in

Opmerking: als je je eigen naamservers gebruikt voor de domeinnamen van je klanten, ben je verantwoordelijk voor wijzigingen van zonebestanden.

5. Selecteer Opslaan.

De standaardinstellingen worden bijgewerkt om je aangepaste naamservers te gebruiken.