Beheerde WordPress Help

Upload bestanden met SFTP op hosting van Managed WordPress

Je kunt bestanden uploaden naar je Managed WordPress-abonnement met het beveiligde bestandsoverdrachtprotocol (SFTP). Het is vergelijkbaar met een FTP, maar met de extra beveiliging dat de opdrachten en gegevens versleuteld worden.

Het gebruik van een FTP is handig als je grote bestanden wilt uploaden naar je WordPress-site of als je een aangepast(e) thema of plug-in handmatig moet installeren.

Vereist: Je hebt een standaard bestandsoverdrachtprotocol (FTP)-app nodig om content voor je site te koppelen en te uploaden. Er zijn veel externe FTP-apps beschikbaar. We raden FileZilla aan.

Opmerking: Werk je FTP-app bij voordat je verbinding maakt zodat je de meest recente versie en codering gebruikt.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer de site die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens het Instellingen-tabblad.
  4. Zoek onder Productiesite de SSH/SFTP-aanmelding en selecteer vervolgens Weergeven of wijzigen.
    Selecteer weergeven of wijzigen
  5. Kopieer de Hostnaam om in je FTP-app te gebruiken en selecteer vervolgens Nieuwe aanmelding aanmaken.
  6. Selecteer opnieuw Nieuwe aanmelding maken. Als je van plan bent SSH te gebruiken, stel je Uitgeschakeld in op Ingeschakeld.
    Waarschuwing: Je huidige gebruikersnaam en wachtwoord voor SFTP worden verwijderd.
  7. Kopieer de nieuwe Gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord zodat je deze kunt gebruiken in je FTP-app en selecteer vervolgens Sluiten.
  8. Vul in je FTP-app de host, de gebruikersnaam, het wachtwoord en de poort in. Selecteer Quickconnect als je FileZilla gebruikt:

selecteer Quickconnect
  9. Het bericht Onbekende hostsleutel wordt weergegeven. Controleer of de host overeenkomt met je domein en selecteer OK.
    host controleren en OK selecteren
  10. Nadat je FTP-app verbinding heeft gemaakt met je site, kun je je bestanden uploaden via slepen en neerzetten.
    bestanden slepen en neerzetten