SharePoint- en OneDrive -beperkingen

SharePoint en OneDrive hebben opslag- en servicelimieten. Er kan een fout optreden als je een van deze limieten overschrijdt, bijvoorbeeld als je de maximale opslagruimte bereikt die is toegestaan in SharePoint.

Vereist: Je hebt Business Professional, Premium Security of Business Enterprise nodig plannen is van om toegang te krijgen tot OneDrive en SharePoint. Online Business Essentials biedt alleen toegang tot OneDrive.

SharePoint -limieten

• Opslag : 1 TB per organisatie plus 10 GB per aangeschafte licentie
    Opmerking: Je kunt geen extra SharePoint -opslag aanschaffen.
  • Opslag voor siteverzamelingen : maximaal 25 TB per siteverzameling of groep
  • Siteverzameling per organisatie : 500.000
  • Aantal gebruikers : maximaal 300
    • Aantal gebruikers voor Zakelijk Enterprise -abonnementen : maximaal 500.000

SharePoint -servicelimieten

• Items in lijsten : maximaal 30 miljoen items
    • Er kunnen slechts 5.000 items tegelijk in een lijst worden weergegeven. Je krijgt een foutmelding als je probeert om meer dan 5.000 items toe te voegen.
    • Weergaven kunnen maximaal 12 opzoekkolommen hebben.
  • Items in bibliotheken : maximaal 30 miljoen bestanden en mappen
    • Weergaven kunnen maximaal 12 opzoekkolommen hebben.
  • Bestandsgrootte : 250 GB
    • Je moet de synchronisatie -app gebruiken, en niet de browseruploadfunctie, om bestanden te uploaden die groter zijn dan een paar GB.
  • Lengte bestandspad : 400 tekens
    • Deze limiet is van toepassing op de combinatie van tekens voor het volledige mappad en de bestandsnaam.
  • Verplaatsen en kopiëren tussen siteverzamelingen : 100 GB per bewerking
    • De webbrowser moet tijdens dit proces geopend blijven.
  • Synchroniseren (aanbevolen) : niet meer dan 300.000 bestanden in één OneDrive of teamsite -bibliotheek
    • Je kunt prestatieproblemen ondervinden als je 300.000 of meer items hebt in alle bibliotheken die je synchroniseert.
  • Versies : 50.000 primaire versies en 511 secundaire versies
  • SharePoint -groepen : gebruikers kunnen tot 5.000 groepen behoren en elke groep kan maximaal 5.000 gebruikers hebben. Je kunt maximaal 10.000 groepen per siteverzameling hebben.
  • Subsites : maximaal 2000 per siteverzameling
  • Door SharePoint gehoste toepassingen : 20.000 instanties per organisatie
Opmerking: De SharePoint -URL is statisch, wat betekent dat we SharePoint -subdomeinen niet kunnen wijzigen (bijvoorbeeld als je je netorg.sharepoint.com -URL wilt wijzigen in iets anders).

Beperkingen van SharePoint -services

• Bestanden delen : je kunt alleen delen met specifieke geadresseerden wanneer ze zich in dezelfde organisatie bevinden .
    • Om veiligheidsredenen raden we aan om het delen van bestanden te beperken tot specifieke geadresseerden of tot de kleinst mogelijke groep.
  • Bestanden herstellen : Verwijderde bestanden worden maximaal 93 dagen bewaard in de Prullenbak van SharePoint. Na 93 dagen worden de bestanden definitief verwijderd.

OneDrive -limieten

Beperkingen van OneDrive -services

• Bestanden delen : je kunt alleen delen met specifieke geadresseerden wanneer ze zich in dezelfde organisatie bevinden .
    • Om veiligheidsredenen raden we aan om het delen van bestanden te beperken tot specifieke geadresseerden of tot de kleinst mogelijke groep.
  • Bestanden herstellen : Verwijderde bestanden worden maximaal 93 dagen bewaard in de Prullenbak van OneDrive. Na 93 dagen worden de bestanden definitief verwijderd.