Mijn bestellingen verzenden

Gefeliciteerd met je verkoop! Je bent nu klaar om je bestellingen af te handelen en te verzenden.

Opmerking: Deze instructies zijn alleen voor bestelling via je webwinkel. Voor bestellingen bij een gekoppelde marketplace (zoals Amazon, eBay, Etsy, enz.) moet je de verzendmethode van die marketplace gebruiken.

Als je het trackingnummer wilt weten, ga je naar Winkel > Bestellingen. Open de bestelling en selecteer Bestelling uitvoeren. Daar vind je een plek voor het trackingnummer.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel en selecteer Bestellingen.
    • Ga in Premium webwinkel naar Verkoop en selecteer Bestellingen.
  4. Selecteer een betaald bestelnummer en open deze.
  5. Selecteer Verzendlabel maken om je te registreren voor of om je aan te melden bij Shippo.
  6. Opmerking: Shippo is alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten met USD als valuta. Shippo gaat bovendien niet over de verzendkosten. Je moet verzendkosten toevoegen voor je producten.

7. Klik op Label maken.
  8. Opmerking: Als een nieuwe bestelling niet wordt weergegeven in de Shippo-lijst, gebruik de link Bestellingen synchroniseren in de rechterbovenhoek. Als de nieuwe bestelling nog steeds niet te zien is, moet je je browser vernieuwen. Als Shippo de bestelling heeft opgedeeld, wordt dit niet weergegeven op de labeloptie.

9. Voer de Transporteur en het Trackingnummer in.
    Voer de trackinggegevens in en handel de bestelling af
  10. Selecteer Verzenden. Je bestelling is nu afgehandeld en de klant ontvangt een e-mail waarin staat dat hun bestelling is verzonden.

Verwante stappen

Meer informatie

• Beheer betaalmethoden zodat klanten je producten kunnen kopen.
  • Bereik klanten van over de hele wereld door meerdere verzendmethoden te bieden.
  • Als je je verzendetiket wilt annuleren, moet je een restitutie ontvangen. Lees het artikel van Shippo voor meer info.
  • Gebruik je je eigen koerier, ga dan naar Winkel > Bestellingen. Open de bestelling en selecteer Bestelling uitvoeren. Voer daar je trackingnummer in.