Meld je aan bij phpMyAdmin

Zo meld je je aan bij phpMyAdmin om je MySQL -databases te beheren. Je kunt databasewaarden wijzigen, query's uitvoeren en je databasestructuur maken, bekijken of wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten , naast Webhosting , Alles beheren .
  3. Voor de website waarop je phpMyAdmin wilt openen, selecteer je Instellingen in hetmenupictogram menu.
    selecteer instellingen in het menu
  4. Selecteer phpMyAdmin in de linkerbovenhoek van het accountdashboard .
    selecteer phpMyadmin