VPS en dedicated servers (mijn servers) Help

Site Backup opzeggen

Als je Site Backup niet meer wilt gebruiken, kun je dit van je server verwijderen.

Als je Site Backup definitief opzegt, worden al je back-ups verwijdert. Als je de service eenmaal hebt opgezegd, kunnen we deze back-ups niet meer voor je terugzetten of weergeven.

  1. Klik in het beheerpaneel Mijn server op het tabblad Back-ups.
  2. Klik in de sectie Site Backup op Plan wijzigen.
  3. Klik tweemaal op Plan opzeggen.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.