Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

SiteLock instellen op je beheerde of je volledig beheerde server

Opmerking: Vanaf 1 juni 2017 kan Malwareverwijdering niet meer worden aangeschaft door klanten van GoDaddy. Probeer nu ons nieuwste product voor beveiliging: Webbeveiliging.

Nadat je sites hebt toegevoegd aan je beheerde of volledig beheerde server (cPanel/Plesk), kun je Malwareverwijdering daaraan toevoegen. Kort gezegd is Malwareverwijdering een complete tool voor de beveiliging van websites. Hiermee zorg je ervoor dat het meest zichtbare deel van je server op internet veilig blijft.

We raden aan dat je Malwareverwijdering pas instelt nadat je website live is gegaan op internet en op deze server wordt gehost. Veel van de scans bezoeken je website. Als die dus niet live of of nog steeds wordt gehost door een ander bedrijf, zijn de resultaten minder relevant dan wanneer de site wordt gehost op de beheerde of volledig beheerde server.

Malwareverwijdering instellen op je beheerde of je volledig beheerde server

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het onderdeel met het configuratiescherm van de sites klik je op Malwareverwijdering toevoegen naast de site die je wilt gebruiken.
  5. Voer een geldig e-mailadres in waarop je meldingen over Malwareverwijdering wilt ontvangen en klik dan op Activeren.
  6. Vernieuw de pagina en klik dan op Malwareverwijdering toevoegen.
  7. Klik op Malwareverwijdering toevoegen en dan op OK.
  8. Vernieuw de pagina en klik dan op Malwareverwijdering beheren.

Nu kun je een overzicht van de rapporten van je site bekijken of klikken op Volledig rapport om het dashboard van Malwareverwijdering te starten.

We raden ook aan om de slimme configuratie van Malwareverwijdering te gebruiken. Malware wordt dan automatisch van je server verwijderd (meer informatie).