Webbouwer Help

Siteprofiel wijzigen

Het profiel van je website gebruikt standaard, automatisch het e-mailadres van het account met de sitenaam en het fysieke adres die je hebt ingevoerd op het moment dat je je website voor het eerst hebt ingesteld. Indien nodig kun je deze informatie wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  4. Klik op Siteprofiel.
  5. Wijzig je profielinstelling. Als je je Sitenaam wijzigt, wordt het huidige adres van je website automatisch aangepast. (Zie Het domeinadres van mijn website wijzigen.)
    Siteprofiel bewerken
  6. Als je klaar bent, klik je op de home-knop.
    home-knop
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent dus op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
  8. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).