Siteprofiel wijzigen

Het profiel van je website gebruikt standaard, automatisch het e-mailadres van het account met de sitenaam en het fysieke adres die je hebt ingevoerd op het moment dat je je website voor het eerst hebt ingesteld. Indien nodig kun je deze informatie wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de knop met de drie balkjes die links bovenaan wordt weergegeven.
    Klik op de knop met de drie balkjes links bovenaan
  3. Klik in het zijmenu op Instellingen.
    Klik op Instellingen
  4. Klik in Instellingen op Siteprofiel.
    Klik op Siteprofiel
  5. Je kunt je profielinstellingen wijzigen, maar je moet er, als je je Sitenaam wijzigt, rekening mee houden dat het huidige .godaddysites.com-adres van je site eveneens wordt gewijzigd. (Zie Websitedomein wijzigen.)
    Siteprofiel bewerken
  6. Klik op de pijl naar links als je klaar bent, totdat je terug bent bij de knop met de drie balkjes
  7. Klik op het hoofdscherm rechts en klik daarna op Klaar (mobiele telefoon) of op Voorbeeld (desktop of tablet).
  8. Tenslotte klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).