SkyDrive Pro gebruiken in Office 365

Je kunt SkyDrive Pro zien als je persoonlijke bibliotheek waarin je al je documenten kunt opslaan en indelen. Je hebt eenvoudig toegang tot bestanden die je overal en op elk apparaat in SkyDrive kunt maken of opslaan en die je kunt bewerken met de Office Web Apps (de onlineversies van Microsoft Word®, PowerPoint® en Excel®).

Met SkyDrive kun je je documenten ook eenvoudig delen met anderen zodat zij deze kunnen bekijken en bewerken. — SkyDrive is dus heel handig om je ervan te verzekeren dat je altijd met de recentste versie werkt zonder dat je constant documenten heen en weer aan het sturen bent.

Bestanden uploaden naar SkyDrive

1. Ga naar email.coolexample.com, waarbij coolexample.com je domeinnaam voor e-mail is.
  2. Voer je wachtwoord en je e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op SkyDrive Pro.
  4. Klik op .
  5. Selecteer Een nieuw bestand maken of BESTAAND BESTAND UPLOADEN.

Als je op een bestand in SkyDrive Pro klikt, kun je dit openen, zodat je het bestand kunt bewerken, delen of downloaden.