SMART-scans instellen

Als een een Premium of Professioneel SiteLock-account hebt, kun je SMART-scans instellen. Hiermee worden de bestanden van je website gescand op bekende problemen, die ook worden gerepareerd.

Als je een beheerde of volledig beheerde server hebt en SMART-scans wilt instellen, vind je in dit artikel meer informatie.

SMART moet via FTP verbinding maken met je account om de scan uit te voeren en malware te verwijderen. In dit artikel kom je te weten waar de instellingen staan om SMART op de juiste manier in te stellen.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op SiteLock.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.

Als SiteLock en de domeinnaam geen deel uitmaken van hetzelfde GoDaddy-account, moet jeverifiëren dat je de eigenaar bent van het domein voordat je SMART-scans kunt uitvoeren.

4. Ga naar het tabblad Instellingen.
  5. Ga naar het tabblad Instellingen voor downloaden.

Als je een Web of een Klassiek hostingaccount hebt, ontvang je een bericht waarin je wordt gevraagd of SMART de inhoud van je website mag aanpassen. Klik op OK. Je hoeft de andere stappen niet uit te voeren.

6. Vul de onderstaande velden in en klik op Indienen:s
    Veld Wat te doen...
    Methode voor bestandsoverdracht Selecteer FTP.
    FTP-hostadres Voer je domeinnaam in.
    FTP-poortnummer Typ 21.
    Rootdirectory Voer de rootdirectory van je website in (cPanel/Plesk)
    Gebruikersnaam Voer je FTP-gebruikersnaam in (cPanel/Plesk)
    Wachtwoord Voer je FTP-wachtwoord in (cPanel/Plesk)
    Selecteer een snelheid... Selecteer Normaal.
    Maximale downloadsnelheid Selecteer 30.
  7. Ga naar het tabblad Instellingen en naar het tabblad SMART-instellingen.
  8. Selecteer je SMART-configuratie en klik dan op Indienen.

Als er delen van je website zijn die niet door SMART hoeven te worden gescand, klik je op Uitsluitingen beheren en stel je deze opties in.