Sms -alerts instellen voor Go Daddy -veilingen

In GoDaddy -veilingen kun je sms -berichten inschakelen en de soorten waarschuwingen opgeven die je wilt ontvangen. Je kunt de volgende meldingen ontvangen:

• Veilingbod verloopt over één uur - Geeft een melding wanneer een veiling waarop je biedt, bijna afloopt.
  • Overboden melding - Geeft een melding wanneer je overboden bent.
  • Veilingcontrole verloopt over één uur : een melding dat een veiling die je bekijkt bijna afloopt.
  • Wanneer je een aanbieding ontvangt - Geeft een melding wanneer je een aanbieding hebt ontvangen.

Waarschuwingen voor sms -berichten instellen voor GoDaddy -veilingen

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Klik op Instellingen .
  3. Vul in het gedeelte Sms -instellingen de volgende velden in:
    • Sms-nummer — Voer het mobiele telefoonnummer in waarop je sms-meldingen wilt ontvangen en selecteer vervolgens je provider in de lijst.
    • Sms-adres — GoDaddy-veilingen maakt dit veld automatisch aan nadat je je mobiele telefoonnummer hebt ingevoerd en een provider in de lijst hebt geselecteerd.

Opmerking: Als Aangepaste provider selecteert, moet je een e-mailadres in dit veld invoeren. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

• Testbericht versturen — Klik om een test-sms naar je mobiele telefoon te versturen.
    • Stuur een sms-bericht als — Selecteer wanneer je sms-berichten wilt ontvangen van GoDaddy-veilingen.

Opmerking: Factoren buiten de invloed van GoDaddy-veilingen om kunnen het afleveren van sms-berichten belemmeren en levering is niet gegarandeerd. Je provider kan kosten in rekening brengen voor ontvangen sms-berichten.

4. Klik op Verzenden .