Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Sms -alerts instellen voor Go Daddy -veilingen

In GoDaddy -veilingen kun je sms -berichten inschakelen en de soorten waarschuwingen opgeven die je wilt ontvangen. Je kunt de volgende meldingen ontvangen:

• Veilingbod verloopt over één uur - Geeft een melding wanneer een veiling waarop je biedt, bijna afloopt.
  • Overboden melding - Geeft een melding wanneer je overboden bent.
  • Veilingcontrole verloopt over één uur : een melding dat een veiling die je bekijkt bijna afloopt.
  • Wanneer je een aanbieding ontvangt - Geeft een melding wanneer je een aanbieding hebt ontvangen.

Waarschuwingen voor sms -berichten instellen voor GoDaddy -veilingen

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Klik op Instellingen .
  3. Vul in het gedeelte Sms -instellingen de volgende velden in:
    • Sms-nummer — Voer het mobiele telefoonnummer in waarop je sms-meldingen wilt ontvangen en selecteer vervolgens je provider in de lijst.
    • Sms-adres — GoDaddy-veilingen maakt dit veld automatisch aan nadat je je mobiele telefoonnummer hebt ingevoerd en een provider in de lijst hebt geselecteerd.

Opmerking: Als Aangepaste provider selecteert, moet je een e-mailadres in dit veld invoeren. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

• Testbericht versturen — Klik om een test-sms naar je mobiele telefoon te versturen.
    • Stuur een sms-bericht als — Selecteer wanneer je sms-berichten wilt ontvangen van GoDaddy-veilingen.

Opmerking: Factoren buiten de invloed van GoDaddy-veilingen om kunnen het afleveren van sms-berichten belemmeren en levering is niet gegarandeerd. Je provider kan kosten in rekening brengen voor ontvangen sms-berichten.

4. Klik op Verzenden .