SMTP-omleidingsbeperkingen opheffen

Als een eventuele beveiligingsmaatregel, kan er sprake zijn van SMTP-omleidingsbeperkingen wanneer er verdachte activiteit wordt gedetecteerd die afkomstig is van een postbus. Als je te maken krijgt met SMTP-omleidingsbeperkingen, raden we aan om je apparaten te beveiligen en je wachtwoord te wijzigen. Gebruik een apparaat waarvan je weet dat dit schoon is om je wachtwoord voor Workspace Email te wijzigen.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer onder Gebruikersnaam het e-mailadres.
  3. Voer je nieuwe wachtwoord in in de vakken Wachtwoord wijzigen en Wachtwoord bevestigen.
  4. Selecteer Opslaan.

Nadat het wachtwoord is gewijzigd, is het een aanbevolen procedure om het mogelijk geïnfecteerde apparaat te scannen op eventuele virussen of malware.