Webbouwer Help

Square-producten in mijn winkel importeren

Als je je Square-account al aan je Website Builder-webwinkel hebt gekoppeld, kun je dit kortere stappenplan gebruiken om indien nodig meer Square-producten te importeren.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar op mobiele apparaten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Als je winkel verschijnt, klik je op Winkel beheren.
  3. Klik op het tabblad Winkel bovenaan en vervolgens op Alle producten.
    klik op Alle producten
  4. Klik rechtsboven in het scherm Producten op Importeren.
    klik op Importeren
  5. Klik in het volgende scherm op Square. (Of CSV als je producten van een spreadsheet wilt importeren, met door een komma gescheiden waarden.)
    klik op Square
  6. Klik op Importeren en het importeren begint. (De benodigde tijd is afhankelijk van hoeveel Square-producten je hebt.)
  7. Als je de bevestigingsmelding van het importeren ziet, klik je op Klaar. De geïmporteerde producten verschijnen in je lijst Alle producten en het Square-pictogram verschijnt in de kolom Verkoopkanalen.
    geïmporteerde Square-producten toegevoegd

Opmerking: Je ontvangt ook een e-mail als het importeren voltooid is.