Beheerde WordPress Help

SSH inschakelen op Managed WordPress

SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hosting-abonnement om WordPress op afstand te beheren via de WordPress Command Line Interface (WP-CLI)zo wel als standaard Linux commando's. Zo kan je Secure Shell (SSH) inschakelen voor je Managed WordPress-abonnement.

Opmerking: SSH toegang is niet beschikbaar met het Basispakket. Upgrade je Managed WordPress-Basispakket om SSH in te schakelen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Managed WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het Menu-pictogram menu voor de site die je wilt gebruiken.
  4. Zoek bij Productiesite de SSH/SFTP-aanmelding en selecteer vervolgens Weergeven of wijzigen.
    Selecteer wijzigen om sftp-info te bekijken
  5. Selecteer Nieuwe aanmelding aanmaken.
  6. Zet de schakelaar naast SSH om van Uitgeschakeld naar Ingeschakeld.
  7. Selecteer Nieuwe aanmelding aanmaken.
    Let op: je huidige gebruikersnaam en wachtwoord voor SFTP worden verwijderd.
  8. Kopieer het nieuwe SSH-commando en het nieuwe wachtwoord zodat je deze kunt gebruiken in je SSH-app en selecteer vervolgens Sluiten.

Nu kan je verbinding maken met je Managed WordPress-abonnement met SSH.