Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

SSH inschakelen

Je kunt Secure Shell (SSH) inschakelen voor je beheerde WordPress -account. SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hostingaccount om WordPress op afstand te beheren via de WordPress Command Line Interface (WPCLI) en standaard Linux -opdrachten .

Opmerking: SSH -toegang is niet beschikbaar op basisabonnementen. Upgrade je Beheerde WordPress Basisabonnement om SSH in te schakelen .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer voor de website waarvoor je SSH wilt inschakelen Instellingen in hetmenupictogram menu.

selecteer instellingen
  4. Selecteer in de sectie Productiesite Meer weergeven .
    selecteer meer weergeven
  5. Zet naast SSH de SSH -schakelaar aan. Je bent klaar!