Beheerde WordPress Help

SSH inschakelen

Je kunt Secure Shell (SSH) inschakelen voor je Beheerde WordPress account. SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hosting account om WordPress op afstand te beheren via de WordPress Command Line Interface (WPCLI)zo wel als standaard Linux commando's.

Opmerking: SSH toegang is niet beschikbaar met het Basispakket. Upgrade je Beheerde WordPress Basispakket om SSH in te schakelen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer voor de website die je wilt inschakelenInstellingen in het menupictogram menu.

instellingen selecteren
  4. Selecteer onder Productiesite sectie de optie Meer weergeven.
    meer weergeven selecteren
  5. Naast SSH, schakel deSSH toggle in. Je bent klaar!