SSH inschakelen

SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hostingaccount voor het uploaden van bestanden, verplaatsen van bestanden en uitvoeren van opdrachten. Klanten die betaalde gedeelde hostingaccounts van Linux gebruiken, kunnen dit inschakelen.

Wanneer je SSH inschakelt, wordt dit ingeschakeld voor de primaire FTP-gebruiker die is gekoppeld aan de account.

SSH inschakelen op je gedeelde hostingaccount van Linux

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het menu Instellingen selecteer je SSH.
  5. Voer je telefoonnummer in en klik vervolgens op Inschakelen. Onze hostingteams bellen je over ongeveer 10 minuten met een PIN.
  6. Voer de PIN hieronder in en klik op Verifiëren voor het inschakelen van SSH voor je account.

Het kan tot 72 uur duren voordat wij SSH voor je account hebben ingeschakeld. Gedurende deze periode zou je wellicht geen toegang kunnen hebben tot de account omdat die is verplaatst naar een nieuwe server.

Zie Verbinding maken met je server of gedeelde hostingaccount via SSH voor meer informatie.