SSH inschakelen voor mijn Linux-hostingaccount

SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je Linux-hostingaccount voor het verplaatsen van bestanden en uitvoeren van opdrachten. Volg deze stappen om SSH in te schakelen voor je account - je hoeft geen openbare of privésleutel te configureren.

Opmerking: Heb je hulp nodig van een GoDaddy-expert? Klik op onze pagina Neem contact met ons op op Nu chatten voor ondersteuning 24/7.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik op het account-Dashboard onder Instellingen op Server.
    klik op server
  4. Klik naast SSH-toegang op Beheren.
  5. Klik op de schakelaar SSH-toegang om deze in te schakelen. De schakelaar wordt groen en je SSH-aanmeldgegevens verschijnen in de lijst. Gebruik deze aanmeldgegevens om je via SSH aan te melden bij cPanel.

Opmerking: Je cPanel-wachtwoord is tevens je SSH-wachtwoord. Als je niet zeker weet wat je cPanel-wachtwoord is dan kun je dat hier wijzigen. Zorg ervoor dat je het opschrijft omdat je het niet meer kunt bekijken in je account-dashboard.