SSL-certificaten installeren

Nadat je een GSR hebt gegenereerd en een certificaat hebt aangevraagd, kun je je certificaatbestanden downloaden en deze vervolgens op je server installeren.

Opmerking: dit is geen uitgebreide lijst met installatie-instructies. Voor installatie-instructies die niet in de onderstaande lijst staan, raadpleeg je de documentatie van je server.

Als je Beheerde WordPress of GoCentral gebruikt, wordt je SSL-certificaat automatisch geïnstalleerd.

SSL-certificaten

Populairst:

Div.

Certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening