Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Sta toegang toe tot een bestand of map met een beveiligingswaarschuwing Toegang geweigerd

Als je een waarschuwing voor toegang tot geweigerde websitebeveiliging ontvangt wanneer je probeert toegang te krijgen tot een deel van je site, moet je deze toevoegen aan de lijst URL -paden toestaan in de Firewall -instellingen voor websitebeveiliging.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren de optie Beheren.
  3. Selecteer Firewall in de menubalk.
  4. Open Toegangscontrole .
    • Als je maar één domein hebt, selecteer je Instellingen en vervolgens Toegangscontrole .
    • Als je meerdere domeinen hebt, selecteer je het tandwielpictogram voor het domein dat je wilt configureren en selecteer je vervolgens Toegangscontrole .
  1. Selecteer URL -paden toestaan .
  2. Typ het pad in het tekstvak en selecteer vervolgens of je toegang wilt geven tot de gehele map en alle submappen, of alleen toegang tot een specifieke map of bestand.
  3. Opmerking: je kunt geen paden toevoegen aan je toegestane lijst die 'admin' zoals /admin /, /administrator /of /wp-admin /bevatten.

• Om toegang te geven tot een hele map inclusief alle bestanden en alle submappen, typ je het pad en selecteer je Begint met in het vervolgkeuzemenu. Als je bijvoorbeeld toegang wilt geven tot/wp-content/images en wp-content/videos, typ je/wp-content/.
      Toestaan dat URL -paden overeenkomen
    • Om toegang te geven tot een enkele map, zoals /wp-content /, typ je het pad en selecteer je Overeenkomsten in het vervolgkeuzemenu. Voeg de bestandsnaam toe als je alleen toegang wilt geven tot een enkel bestand in een map zoals /wp-content/cache.php.
      Toestaan dat URL -paden overeenkomen
  1. Selecteer Toestaan .