Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Start mijn inkomende domeinoverdracht opnieuw

Als er een fout is opgetreden bij je inkomende domeinoverdracht naar ons, wordt dit weergegeven als een status op de pagina Overdrachten in je Domeinbeheer. Nadat je de fout hebt opgelost, kun je de domeinnaamoverdracht opnieuw starten.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de afwachting van Transfers rubriek, selecteer Transfers In.
    overdrachten in of uit
  4. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt beoordelen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  5. Selecteer Overdracht opnieuw starten .
  6. Selecteer Ja, overdracht opnieuw starten .

Je ziet een waarschuwing "Overdracht opnieuw gestart" om je te laten weten dat de inkomende domeinoverdracht opnieuw is gestart voor verwerking.

Verwante stap

• Nadat je een overdracht opnieuw hebt gestart, moet je deze autoriseren .

Meer info