Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Begin opnieuw (verwijder alle inhoud) in Windows Hosting

Met onze gedeelde Plesk -hostingaccounts ( meer info ) kun je eenvoudig opnieuw beginnen met je hostingaccount. Hierdoor wordt alle inhoud permanent uit je account verwijderd en wordt deze teruggezet naar een nieuw account dat nog moet worden ingesteld.

  1. Klik bij Gateway in de tegel voor het account dat je wilt gebruiken op Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad Account opnieuw instellen.
  3. Klik twee keer op Account opnieuw instellen.

Volgende stap

Klanten met SSL-certificaten

Waarschuwing: Als je een SSL -certificaat hebt ingesteld op je account, moet je dit terugzetten naar je hostingaccount nadat je het instellen van de back -up van het account hebt voltooid.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast de domeinnaam die je in eerste instantie gebruikte op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op Overdragen.
  6. Klik op Overdragen en klik vervolgens opnieuw op Overdragen.