Stel Authorize.Net in

Om Authorize.Net te kunnen gebruiken, moet je eerst de plug -in koppelen aan je Authorize.Net -account.

Vereist: WooCommerce Authorize.Net Gateway is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.

Verkrijg de autorisatie van Authorize.net

1. Meld je aan bij je Authorize.Net -account .
  2. Onder het tabblad Account , raadpleeg je de Beveiligingsinstellingen en klik je op API -referenties & Sleutels .
  3. Kopieer je API -aanmeldings -ID .
  4. Selecteer de optie Nieuwe transactiesleutel en klik op Verzenden .
  5. Kopieer de transactiesleutel .
  6. (Optioneel) Om webhooks in te stellen, selecteer je de optie Nieuwe handtekeningsleutel en klik je opnieuw op Verzenden om de handtekeningsleutel te genereren.

Installatie en configuratie

Installatie

1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en klik op Extensies .
  3. Schuif in de lijst met opgenomen extensies van GoDaddy naar Authorize.Net Gateway en klik op Installeren .

Na het installeren van de extensie, hebben je WooCommerce -betalingsinstellingen opties voor Authorize.net Credit Card en Authorize.net eCheck beschikbaar om te configureren.

Voeg referenties toe aan de WooCommerce -instellingen

1. Ga naar WooCommerce en klik op Instellingen .
  2. Selecteer op het tabblad Betalingen de optie Authorize.Net -creditcard (of eCheck ) in de lijst met betalingsopties.
  3. Plak de API -aanmeldings -ID , API -transactiesleutel en API -handtekeningsleutel , indien van toepassing.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.