Hostingservices menu

Soms heb je een ervaren server administrator nodig voor ingewikkelde taken zoals het optimaliseren van databases, het configureren van firewalls, of het verplaatsen van content. Om je in die tijden te helpen, hebben wij een aantal hostingservices gecreëerd.

De lijst met hostingservices hieronder bevat details over de extra hulp die wij kunnen bieden. Elk van deze services gaat verder dan de ondersteuning die gratis bij de meeste van onze producten wordt geleverd. Bel deze supportteams voor hostingservice-tarieven:

Onze GoDaddy Experts staan klaar om je te helpen. De afdeling

Opmerking: Als je in deze lijst niet ziet wat je nodig hebt, zouden wij het misschien toch voor je kunnen doen. Bel ons over een Aangepast serviceverzoek.

Hostingservices

ServicenaamBeschrijvingTijd
Geavanceerde prestatieanalyse en beveiligingscontroleKrijg een gedetailleerde analyse van hoe je je server kunt afstellen voor optimale prestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Apache-optimalisatieStel je Apache-server af voor topprestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Support voor toepassingenInstalleer webtoepassingen zoals WordPress, Joomla, of Drupal.

Voor VPS/Dedicated servers.

72u
Verbindingsreeksen reparerenKrijg hulp bij het oplossen van verbindingsreeks-fouten.

Voor VPS/Dedicated servers.

72u
Content of database herstellenHerstel de bestanden van een hostingaccount of één database vanaf een beschikbare back-up.

Voor Beheerde WordPress.

72u
ContentmigratieVerplaats de inhoud van je website van een willekeurige host of server naar GoDaddy.

Voor VPS/Dedicated servers, Beheerde WordPress.

7-10d
Back-upscript databaseKrijg hulp bij het instellen van automatische database back-ups.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Database zoeken en vervangenVraag hulp bij het bijwerken van alle URL's in je database om ervoor te zorgen dat je site naar de juiste plaatsen verbindt.

Voor VPS/Dedicated servers.

72u
DatabasebeheerKrijg hulp bij het importeren, exporteren, repareren, maken van back-ups of herstellen van je database.

Voor VPS/Dedicated servers.

72u
Audit van schijfruimteKrijg een audit van je schijfruimtegebruik en aanbevelingen om schijfruimte vrij te maken.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Configuratie van DNSStel DNS in voor maximaal drie domeinen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Back-upconfiguratie via het Beheerpaneel (voor één domein of een hele server)Krijg hulp bij het instellen van automatische back-ups voor één domein, of voor een hele server.

Voor GoDaddy VPS/Dedicated servers.

72u
Domeinnaam instellenStel 3 (of minder) domeinen in op het beheerpaneel van je server.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
E-mailmigratieBekijk de e-mailupgrade en migratiepaden.
E-mail spam-controleIdentificeer spam-problemen met je server.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Tekst zoeken en vervangen in bestandenVervang een tekstreeks zoals een domeinnaam, absoluut pad, of URL, in de bestanden van een website.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Firewall regel configuratie (Linux)Software firewall regels toevoegen of verwijderen aan je iptables.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
.htaccess bestand wijzigingenBreng wijzigingen aan in het .htaccess bestand in je Linux-hostingaccount.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Beveiliging tegen indringersInbraakpreventie instellen om brute force- en DDoS-aanvallen te helpen voorkomen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Memcached installerenInstalleer Memcached om caching op je server te ondersteunen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
my.cnf bestand wijzigingenBreng wijzigingen aan in een MySQL-configuratiebestand.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
MySQL-optimalisatieOptimaliseer MySQL voor topprestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Controle van toestemmingen/eigendomOnjuiste toestemmingen kunnen de functionaliteit van de site belemmeren en je site minder veilig maken. Een controle van de toestemmingen kan ervoor zorgen dat je site goed en veilig functioneert.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
PHP-configuratie wijzigingenKrijg hulp bij het afstellen van je PHP-instellingen, zodat je toepassingen op de gewenste manier werken.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
Installatie PHP-moduleInstalleer 3 modules.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
PHP-upgradePHP bijwerken naar de nieuwste versie.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72u
ServerversterkingKrijg hulp bij het uitschakelen van oudere versies van TLS zodat alleen TLS 1.2 wordt gebruikt.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated servers.

72u
SQL Server Express-installatieInstalleer SQL Server Express op je server.

Voor VPS/Dedicated servers.

72u
web.config-bestandswijzigingenWijzigingen aanbrengen in een web.config bestand.

Voor Windows VPS/Dedicated servers.

72u
Windows Firewall-configuratieStel de firewall in voor je Windows-server.

Voor Windows VPS/Dedicated servers.

72u