Stel bestands- of mapmachtigingen in op mijn Linux -hostingaccount

Gebruik cPanel Bestandsbeheer om verschillende machtigingen in te stellen voor elk bestand en elke map in je Linux -hostingaccount. Op deze manier kun je bepalen wie toegang heeft tot je bestanden en welke acties ze kunnen uitvoeren op bestanden in die mappen. Zie voor meer informatieDefinities van Linux -machtigingen .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linkerbovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Ga in cPanel -bestandsbeheer naar het bestand of de map waarvoor je de machtigingen wilt wijzigen en selecteer vervolgens Machtigingen .
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan en selecteer vervolgens Machtigingen wijzigen .