Stel Contactformulier 7 in WordPress in

Contactformulier 7 is een populaire WordPress -plug -in voor het toevoegen van een contactformulier aan je site. Je moet een basisconfiguratie voltooien voordat deze aan je pagina kan worden toegevoegd.

1. Installeer de contactformulier 7 -plug -in
  2. Activeer de plug -in
  3. Klik op de linkernavigatiebalk op Contactpersoon
  4. Klik op de knop Nieuw toevoegen als je een nieuw formulier maakt

Opmerking: Als je in plaats daarvan een bestaand formulier wilt bijwerken, klik je op de koppeling Bewerken onder je bestaande formulier.

5. Klik op het tabblad E -mail
  6. Voer een titel in voor je formulier
  7. Werk het veld om naar het e-mailadres waar u het formulier wilt verzenden
  8. Werk indien nodig het Van -adres bij naar een e -mailadres met dezelfde domeinnaam als de hosting

Opmerking: Als het Van -adres niet overeenkomt met het domein op het hostingaccount, voorkomt de server dat de e -mail wordt ontvangen.

9. Klik op Opslaan