Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel Contactformulier 7 in WordPress in

Contactformulier 7 is een populaire WordPress -plug -in voor het toevoegen van een contactformulier aan je site. Je moet een basisconfiguratie voltooien voordat deze aan je pagina kan worden toegevoegd.

1. Installeer de contactformulier 7 -plug -in
  2. Activeer de plug -in
  3. Klik op de linkernavigatiebalk op Contactpersoon
  4. Klik op de knop Nieuw toevoegen als je een nieuw formulier maakt

Opmerking: Als je in plaats daarvan een bestaand formulier wilt bijwerken, klik je op de koppeling Bewerken onder je bestaande formulier.

5. Klik op het tabblad E -mail
  6. Voer een titel in voor je formulier
  7. Werk het veld om naar het e-mailadres waar u het formulier wilt verzenden
  8. Werk indien nodig het Van -adres bij naar een e -mailadres met dezelfde domeinnaam als de hosting

Opmerking: Als het Van -adres niet overeenkomt met het domein op het hostingaccount, voorkomt de server dat de e -mail wordt ontvangen.

9. Klik op Opslaan