Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel de add-on RSS in voor e-mail

De add-on RSS naar e-mail haalt inhoud uit je RSS-feed en plaatst deze in een e-mail voor verzending volgens je planning. De RSS-add-on is beschikbaar voor zowel Up & Running- als Pro- accounts.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Add-ons bovenaan je scherm.
  3. Selecteer Meer toevoegen .
  4. Schuif omlaag naar RSS naar E -mail en klik op Aan .
  5. Klik opKlik op het configuratietandwiel (het setup -tandwiel).
  6. Klik op de knop Feed toevoegen.
  7. Voer je feed -URL in en klik op Feed nu importeren .

Opmerking: als je feed -URL anders is dan je blog -URL, moet je deze opzoeken op je site of in je RSS -instellingen. Vaak is dit je blog -URL gevolgd door /feed .