Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel de e -mailbestemming in voor mijn domein in een ander GoDaddy -account

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen op een domein in een ander GoDaddy -account, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen om het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 te laten verwijzen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van je andere GoDaddy -account.
  2. Selecteer je domeinnaam.
  3. Selecteer in het gedeelte Aanvullende instellingen DNS beheren .
  4. Selecteer onder Records de optie TOEVOEGEN . Gebruik het vervolgkeuzemenu om het volgende toe te voegen:
    • TXT -record: Selecteer TXT , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • CNAME : Selecteer CNAME , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • MX -records: Selecteer MX , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • SRV -records: Selecteer SRV , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .

Verwante stappen

• Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
  • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .