Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel de e -mailbestemming in voor mijn Hover -domein (Tucows)

Om het instellen van Microsoft 365 van GoDaddy op een domein bij Hover te voltooien, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen zodat het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 wordt verwezen.

De waarden die nodig zijn voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat u uw domeineigendom hebt geverifieerd.

1. Meld je aan bij je Hover -account .
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, selecteer je de domeinnaam die je wilt bewerken.
  3. Selecteer het tabblad DNS.
  4. Selecteer voor elke nieuwe record Nieuwe toevoegen en voer het volgende in:
    • TXT -record: Selecteer bij Record Type TXT en voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • CNAME -records : Selecteer bij Record Type CNAME en voer de informatie in die we weergeven in je Microsoft 365 -account.
    • MX -records : Selecteer bij Record Type MX en voer de informatie in die we weergeven in je Microsoft 365 -account.
    • SRV -records : Selecteer bij Record Type SRV en voer de informatie in die we weergeven in je Microsoft 365 -account.
  5. Selecteer Opslaan.

Neem contact op met de klantondersteuning van Hover op 1 (866) 731-6556 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stappen

• Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
  • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .