Stel de Microsoft Authenticator -app in

De Microsoft Authenticator -app helpt ongeautoriseerde toegang tot je e -mailaccount te voorkomen. Wanneer je je aanmeldt, bevestigt de app dat jij het bent, zodat je essentiële informatie veilig blijft. Je kunt de Authenticator -app op maximaal vijf apparaten toevoegen.

Stap 1: Open de Authenticator -app

1. Installeer en open Microsoft Authenticator voor Android of iOS.
    Microsoft Authenticator
  2. Als je een privacyverklaring ziet, selecteer je Ik ga akkoord .
  3. Mogelijk moet je Account toevoegen en vervolgens Werk- of schoolaccount selecteren . Ga anders door naar de volgende stap.
  4. Selecteer Een QR -code scannen (sta de app toe om op dit moment een foto te maken).

Stap 2: Scan de QR -code

1. Ga naar je beveiligingsinformatiepagina .
    • Als je niet kunt tekenen, selecteer je Volgende . Ga dan verder met de volgende stap.
      Meer informatie vereist
    • Als je je kunt aanmelden, selecteer je Methode toevoegen . Selecteer Authenticator -app in de lijst en selecteer vervolgens Toevoegen .
      Voeg de Authenticator -app toe
  2. Selecteer Volgende onder Starten door de app op te halen .
    Nu downloaden
  3. Selecteer Volgende onder Je account instellen .
    Stel je account in
  4. Gebruik de camera van je mobiele apparaat om de QR -code te scannen. Selecteer vervolgens Volgende .
  5. Opmerking: Om de code in te voeren zonder een QR -scanner te gebruiken, selecteer je Kan afbeelding niet scannen . Selecteer in de app onderaan het scherm Of voer code handmatig in , voer de code en URL in en selecteer Voltooien .

Scan de QR -code
  6. De app zal je vragen om de aanmelding goed te keuren. Zodra de melding is goedgekeurd, selecteer je Volgende .
    Melding goedgekeurd

Stap 3: Voeg een telefoonnummer toe

Je wordt mogelijk gevraagd om je telefoonnummer toe te voegen als dit nog geen aanmeldingsmethode is.

1. Voer een telefoonnummer in en selecteer Sms een code of Bel mij . Selecteer vervolgens Volgende .
    Voer telefoonnummer in
  2. Voer de code in en selecteer Volgende .
  3. Zodra je telefoon is geverifieerd, selecteer je Volgende .
  4. Je ziet een succesbericht. Selecteer Gereed .
    Succes!

Je e -mailaccount wordt weergegeven onder Authenticator in de app en je ziet Microsoft Authenticator op de pagina Beveiligingsinformatie. Nu ben je klaar om de Authenticator -app te gebruiken om je identiteit te bevestigen wanneer je je aanmeldt of e -mail instelt.

Opmerking: De wachtwoordfunctie in de Authenticator -app is niet beschikbaar voor Microsoft 365 vanuit GoDaddy -accounts.