Stel de Microsoft Authenticator -app in

De Microsoft Authenticator -app helpt ongeautoriseerde toegang tot je e -mailaccount te voorkomen. Wanneer je je aanmeldt, bevestigt de app dat jij het bent, zodat je essentiële informatie veilig blijft. Voeg de Authenticator -app toe aan maximaal 5 apparaten.

Stap 1: Open de Authenticator -app

1. Installeer de Microsoft Authenticator -app voor iOS of Android als je dat nog niet hebt gedaan.
    Opmerking: als je apparaat de Apple App Store of Google Play Store niet ondersteunt, open je je app store en zoek je naar "Microsoft Authenticator".
    Microsoft Authenticator
  2. Open de Microsoft Authenticator -app.
  3. Als je een privacyverklaring ziet, selecteer je Ik ga akkoord .
  4. Mogelijk moet je Account toevoegen selecteren en vervolgens Werk- of schoolaccount . Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.
  5. Selecteer Een QR -code scannen (sta de app toe om op dit moment een foto te maken).

Stap 2: Scan de QR -code

1. Ga naar je beveiligingsinformatiepagina .
    • Als je je niet kunt aanmelden, selecteer je Volgende . Ga dan verder met de volgende stap.
      Meer informatie vereist
    • Als je je kunt aanmelden, selecteer je Methode toevoegen . Selecteer Authenticator -app in de lijst en selecteer vervolgens Toevoegen .
      Voeg de Authenticator -app toe
  2. Selecteer Volgende onder Starten door de app op te halen .
    Nu downloaden
  3. Selecteer Volgende onder Je account instellen .
    Stel je account in
  4. Gebruik de camera van je mobiele apparaat om de QR -code te scannen en selecteer vervolgens Volgende .
  5. Opmerking: Om de code in te voeren zonder een QR -scanner te gebruiken, selecteer je Kan afbeelding niet scannen . Selecteer in de app onderaan het scherm of voer de code handmatig in . Voer de code en URL in en selecteer Voltooien .
    Scan de QR -code
  6. De app vraagt je om de aanmelding goed te keuren. Nadat de melding is goedgekeurd, selecteer je Volgende .
    Melding goedgekeurd

Stap 3: Voeg een telefoonnummer toe

Mogelijk moet je je telefoonnummer invoeren als dit nog niet is toegevoegd als aanmeldmethode.

1. Voer een telefoonnummer in, selecteer Sms me een code of Bel mij en selecteer vervolgens Volgende .
    Voer telefoonnummer in
  2. Voer de code in en selecteer vervolgens Volgende .
  3. Nadat je telefoon is geverifieerd, selecteer je Volgende .
  4. Je ziet een succesbericht. Selecteer Gereed .
    Succes!

Je e -mailaccount wordt weergegeven onder Authenticator in de app en je ziet Microsoft Authenticator op de pagina Beveiligingsinformatie. Nu ben je klaar om de Authenticator -app te gebruiken om je identiteit te bevestigen wanneer je je aanmeldt of e -mail instelt.

Opmerking: De wachtwoordfunctie in de Authenticator -app is niet beschikbaar voor Microsoft 365 vanuit GoDaddy -accounts.