Stel de standaard verzendmethode in WooCommerce in

Je kunt voor elke verzendzone de standaard verzendmethode instellen die wordt geselecteerd bij het afrekenen.

Verplicht: Zorg ervoor dat je ten minste één verzendzone hebt ingesteld voordat je begint. Zo niet, stel dan eerst een verzendzone in .
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op WooCommerce in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het tabblad Verzending.
  5. Bewerk de verzendzone door op de link Bewerken of de naam van de zone te klikken.
  6. Bestel de verzendmethoden opnieuw door de verzendmethode te slepen en neer te zetten.
    • Om dit te doen, selecteer je de drie balken aan de linkerkant van de verzendmethode (lokaal ophalen, vast tarief of gratis verzending) en sleep je deze omhoog of omlaag in de lijst.
    • De standaard verzendmethode voor die verzendzone is de bovenste ingeschakelde methode in de lijst.