Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel een aangepaste 404 -pagina in in Plesk -hosting

Er worden 404 -pagina's weergegeven wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot een pagina op je website die niet bestaat.

Met onze hostingaccounts kun je je startpagina gebruiken als je 404 -pagina, of je kunt een aangepaste pagina maken.

Opmerking: Server-side scripts, zoals ASP.NET en PHP, werken mogelijk niet op aangepaste 404-pagina's vanwege de manier waarop webserversoftware (zoals IIS en Apache) hiermee omgaat.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik in het gedeelte voor het domein dat je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  6. Klik op Hostinginstellingen .
  7. Selecteer Aangepaste foutmeldingsdocumenten en klik vervolgens op OK .
  8. Klik op Virtuele mappen .
  9. Ga naar het tabblad Foutmeldingsdocumenten.
  10. Ga naar de tweede pagina met fouten en klik op 404 .
  11. Voer in het veld Locatie de URL in van de 404 -pagina die je wilt gebruiken en klik op OK .

Opmerking: Foutdocumenten moeten zichtbaar zijn voor het web, dwz in je httpdocs- map of elders worden gehost.