Stel een aangepaste 404 -pagina in in Windows -hosting

Er worden 404 -pagina's weergegeven wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot een pagina op je website die niet bestaat.

Met onze hostingaccounts kun je je startpagina gebruiken als je 404 -pagina, of je kunt een aangepaste pagina maken.

Opmerking: Server-side scripts, zoals ASP.NET en PHP, werken mogelijk niet op aangepaste 404-pagina's vanwege de manier waarop webserversoftware (zoals IIS en Apache) hiermee omgaat.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik in het gedeelte voor het domein dat je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  6. Klik op Hostinginstellingen .
  7. Selecteer Aangepaste foutmeldingsdocumenten en klik vervolgens op OK .
  8. Klik op Virtuele mappen .
  9. Ga naar het tabblad Foutmeldingsdocumenten.
  10. Ga naar de tweede pagina met fouten en klik op 404 .
  11. Voer in het veld Locatie de URL in van de 404 -pagina die je wilt gebruiken en klik op OK .

Opmerking: Foutdocumenten moeten zichtbaar zijn voor het web, dwz in je httpdocs- map of elders worden gehost.