Stel een aangepaste 404 -pagina in mijn Linux -hostingaccount in

Er worden 404 -pagina's weergegeven wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot een pagina op je website die niet bestaat. Je kunt je startpagina gebruiken als je 404 -pagina, of je kunt een aangepaste pagina maken zoals hier wordt uitgelegd.

Opmerking: Server-side scripts, zoals PHP, werken mogelijk niet op aangepaste 404-pagina's vanwege de manier waarop webserversoftware (zoals Apache) hiermee omgaat.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Geavanceerd op Foutpagina's .
  5. Selecteer in Foutpagina's onder Stap 1 - Selecteer domein om foutpagina's te beheren het domein dat je wilt gebruiken.
  6. Klik onder Stap 2 - Foutpagina's bewerken voor: [je domeinnaam] op 404 (Niet gevonden) .
  7. Bewerk de aangepaste HTML voor de pagina en klik op Opslaan .