Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel een blokkeerlijst voor opmerkingen in WordPress in

Je kunt een blokkeerlijst voor opmerkingen instellen in WordPress, waarmee automatisch alle opmerkingen worden verwijderd die trefwoorden, namen, URL's, e -mailadressen of IP -adressen bevatten die je opgeeft. Dit is een effectieve manier om reactiespam te voorkomen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Instellingen > Discussie
  3. Scrol omlaag naar de sectie Blokkeerlijst voor opmerkingen.
  4. Voer een van de volgende items in het vak in, één item per regel:
    • Trefwoorden of woordgroepen
    • Domeinen of URL's
    • Namen
    • E -mailadressen
    • IP -adressen
  5. Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan .