Stel externe toegang in voor een Gmail -account met POP3

Stel externe toegang in tot je Gmail (op POP3) vanuit je Workspace e -mailaccount. Wanneer je een extern account toevoegt, kun je de map opgeven waarnaar je e -mailberichten wilt verplaatsen, de server automatisch controleren op nieuwe e -mail, regels voor spam en berichtaflevering toepassen op het account en een kopie van je berichten opslaan op de server.

Stap 1: POP3 instellen in Gmail

Voordat je externe toegang kunt toevoegen in Workspace Email, moet je POP3 instellen in Gmail.

1. Meld je aan bij je Gmail -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen en vervolgens Alle instellingen weergeven .
  3. Selecteer het tabblad Doorsturen en POP/IMAP.
  4. Naast het downloaden POP, kies POP inschakelen voor alle berichten of POP voor berichten die vanaf nu inschakelen.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Stap 2: Stel externe toegang in in Workspace Email

Om deze stappen te volgen, moet je in Klassieke weergave zijn.

1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in Klassieke weergave Instellingen en vervolgens Persoonlijke instellingen .
    Klik op Instellingen en klik op Persoonlijke instellingen
  3. Selecteer het tabblad Externe e -mail.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen .
  5. Kies bij Type Gmail in de lijst.
  6. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord van Gmail in.
  7. Selecteer bij Bezorgingsmap Postvak IN (of de map van je voorkeur) in de lijst.
  8. Selecteer het selectievakje Spam filteren en bezorgingsregels toepassen om spam naar een map van je keuze te verplaatsen. Alle regels voor de bezorging van berichten die je instelt voor je mailbox zijn van toepassing.
  9. Schakel het selectievakje Automatisch controleren in om Workspace Email automatisch elke 30 minuten op nieuwe berichten te laten controleren.
  10. Selecteer het selectievakje Kopie op server laten staan om een kopie van de gedownloade e -mail op de server op te slaan. Wanneer je POP3 gebruikt, wordt een kopie van de e -mail die je downloadt niet automatisch opgeslagen op de server, dus we raden aan dit te doen.
    Stel een extern e -mailaccount in
  11. Selecteer OK .